Κανέλα, πορτοκάλι, γαρύφαλλο και … κρόκος Κοζάνης για τα Χριστούγεννα!

Αν θα μαγειρέψετε για τις γιορτές των Χριστουγέννων, μαζί με την κανέλα, το πορτοκάλι, το γαρύφαλλο, το ρόδι και τις υπόλοιπες γιορτινές γεύσεις, δοκιμάστε να προσθέσετε στις δημιουργίες σας και τον μοναδικό στον κόσμο… Κρόκο Κοζάνης! Η γεύση του χαρακτηριστική και οι δράση του στην υγεία μας πολλαπλή!
Δείτε τον Δημήτρη Πέτσιο Msc μαζί με την Ολυμπιάδα Ολυμπίτη να συζητάν για τον Κρόκο Κοζάνης, to “θαυματουργό” φυτό, -δώρο του Ερμή στους ανθρώπους- στην εκπομπή της ΕΡΤ2 “Γεύσεις απο Ελλάδα”!