Φαγκρί στη λαδόκολλα από τον Ηλία Μαμαλάκη

Υλικά

1500 γραμ φαγκρί

λαδολέμονο

ψιλοκομμένο μαϊντανό

πατάτες

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Όπως είναι το ψάρι με τα λέπια και τα εντόσθια το τυλίγετε σε πολλές λαδόκολλες και τέλος σε ένα στρατσόχαρτο.

Το ψήνετε υπομονετικά 1 1/2 ώρα στο φούρνο. Το ανοίγετε, είναι ζουμερό και νόστιμο.

Ξεχωρίζετε τα φιλέτα, τα τοποθετείτε σε μια βαθιά πιατέλα και ρίχνετε μπόλικο λαδολέμονο και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα και τις ξεφλουδίζετε. Ρίχνετε μπόλικο λαδολέμονο, αλατοπιπερώνετε και μοιράζετε στα πιάτα.