Διατροφή Εγκυμοσύνη

Υποστήριξη περιγεννητικής περιόδου, εγκυμοσύνης και θηλασμού (nutritional management of perinatal period, pregnancy, and lactation).
Από το «προσπαθούμε να κάνουμε παιδί» μέχρι το «ανησυχώ μήπως δεν έχω αρκετό γάλα», η επιστήμη δίπλα στη μέλλουσα και νέα μαμά.

Μακριά από μύθους και στερητικές δίαιτες, το φαγητό εξ-υπηρετεί το θαύμα δημιουργίας μιας νέας ζωής. Ξέρετε αλήθεια ότι φυλλικό οξύ πρέπει να παίρνει η γυναίκα όταν προσπαθεί να συλλάβει, μετά δεν έχει τόσο όφελος; Ότι το βάρος της μητέρας τη στιγμή της σύλληψης μπορεί να καθορίσει την πορεία της κύησης; Ότι ο θηλασμός μπορεί να γίνει το πιο εντατικό… γυμναστήριο για τη νέα μαμά;

Προκειμένου να φέρετε επιτυχημένα σε πέρας την «αποστολή» σας, απαιτείται εξειδικευμένη καθοδήγηση με απόλυτη γνώση και συναίσθηση των (πιθανών) προβλημάτων.

Άλλωστε, πλήθος ερευνητικών δεδομένων υποστηρίζουν πλέον ότι η διατροφική εκπαίδευση και καθοδήγηση εξασφαλίζει ομαλότερη και ασφαλέστερη κύηση, επιτυχέστερη διαδικασία θηλασμού και καλύτερη επαναφορά της σύστασης σώματος της μητέρας (βάρους και λίπους) μετά τον τοκετό.