Παρουσία

Η Επιστημονική Ομάδα «δια…της Τροφής»

ιδρύθηκε εγκαινιάζοντας ένα κοινό όραμα αξιόλογων και έμπειρων επιστημόνων του χώρου της διατροφής και της διαιτολογίας. Σκοπός της η παροχή σύγχρονων διαιτολογικών και διατροφολογικών υπηρεσιών σε πολλαπλούς τομείς. Επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, η Διατροφή αφορά ολοένα και περισσότερους κλάδους, καθώς τα δεδομένα και οι απαιτήσεις της αυξάνονται διαρκώς. Έτσι, προσεγγίζοντας τις νέες αυτές τάσεις, οι δραστηριότητες μας αποσκοπούν σε:

Καινοτόμες Θεραπευτικές Τεχνικές:

Χρήση Μοντέλου Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Θεραπείας σε όλα τα διαιτολογικά γραφεία και συνεργαζόμενα κέντρα και παροχή εξειδικευμένων ανθρωπομετρικών τεστ.

Παροχή Εταιρικών Υπηρεσιών:

  • Επιστημονικής τεκμηρίωσης και σύνταξης επιστημονικού υλικού, αξιοποιώντας έγκυρες γνώσεις και νεότερα επιστημονικά δεδομένα για τα στοιχεία και τις ιδιότητες συστατικών των προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής.
  • Επικοινωνίας και προώθησης για τα στοιχεία και τις ιδιότητες συστατικών των διατροφικών προϊόντων και συμπληρωμάτων, κατάρτιση ετικετών και προσδιορισμός GDA, οργάνωση, διαχείριση και εκτέλεση καμπάνιας επικοινωνίας στο καταναλωτικό κοινό και στους ειδικούς υγείας
  • Εκπαίδευσης επιστημονικού προσωπικού
  • Συμβουλευτικής και ενεργής συμμετοχής σε Τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης εταιριών τροφίμων και συμπληρωμάτων.
  • Προγραμμάτων Διατροφικής Παρέμβασης και Αγωγής Υγείας στο ανθρώπινο δυναμικό εταιριών.
  • Άλλες Υπηρεσίες Επιστημονικής Στήριξης

Πληροφόρηση του Κοινού:

Σε θέματα διατροφής, υγείας και ευεξίας, με τηλεοπτική παρουσία, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και μέσω διεξαγωγής ενημερωτικών ημερίδων σε συνεργαζόμενους χώρους και άλλους φορείς.