Γράφει η Μαρία Λ., πελάτισσα στο γραφείο:

 

7/4 ήταν είναι και θα είναι μία σημαντική μέρα για εμένα, πήρα μια μεγάλη απόφαση για την ζωή μου. Αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας και να μάθω τα πάντα για την διατροφή. Έχουν περάσει τρεις μόνο βδομάδες επικοινωνίας και τα συναισθήματα είναι όλα τα παρακάτω

1)16/4 αρχίζω ν αγαπώ περισσότερο το σώμα μου

Ζυγίζω τον εαυτό μου σε δύναμη όχι σε κιλά.

2)17/4 Νηστεία δεν σημαίνει πείνα, Πάσχα δεν σημαίνει μόνο φαγητό και γλυκά αλλά συγκέντρωση αγαπημένων προσώπων (όσοι μπορούμε να είμαστε φέτος) για συζήτηση και να μοιραστούμε στιγμές.

3)18/4Είμαι ήρεμη σε όλη την διαδικασία του φαγητού

Πλέον αν πω όχι σε κάποιο φαγητό θα με αγαπούν το ίδιο (????)

4)19/4 είμαι ήρεμη και αποδέχομαι τις τύψεις μου

Δεν επηρεάζομαι πλέον σε μεγάλο βαθμό από εξωτερικούς παράγοντες

20/4 Έφαγα γλυκά εντάξει άνθρωποι είμαστε. Τύψεις ?? Καμία όμως, μόνο απόλαυση ένιωσα εκείνη την στιγμή και συνέχισα τον στόχο μου.

21/4 κάθε μέρα που περνάει φτιάχνω υγιεινά φαγητά και τα απολαμβάνω στο μέγιστο βαθμό.

22/4 Έχω αρχίσει να βλέπω αλλαγές στο σώμα μου κ μου αρέσει

Να τονίσω ότι η γυμναστική είναι το καλύτερο μου φιλαράκι αυτό το διάστημα.

23/4 Δεν λέω μεγάλα λόγια αλλά αν συνεχίσω έτσι ο στόχος μου θα εκπληρωθεί

24/4 Σήμερα έδωσα δύο λεπτά περισσότερο χρόνο να κοιταχτώ στον καθρέφτη μου αυτό που είδα ήταν ένα πιο φωτεινό πρόσωπο κ ένα πιο λείο δέρμα. Τελικά εμείς οι άνθρωποι είμαστε σαν τα φυτά όσο πιο πολύ τα φροντίζεις τόσο πιο όμορφα είναι.

25/4 Το συμπέρασμα όλων των παραπάνω? Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του, ο καθένας μπορεί να καταφέρει πολλά αν τα βάλει στο μυαλό του σε μια σειρά, αγαπάμε το σώμα μας εσωτερικά κ εξωτερικά..

Αλήθεια λοιπόν, σκέφτομαι εγώ ως Δημήτρης, τι μπορεί να πει ο καθένας στον εαυτό του, δίνοντας θετικό μήνυμα σε αυτόν και τους άλλους εξερχόμενος από όλη αυτήν την κατάσταση; Εσείς, πως θα θέλατε να βρείτε τον εαυτό σας αύριο; Αρχίστε λοιπόν να το κάνετε από … σήμερα!