Μην λαμβάνετε υπόψιν πληροφορίες από όπουδηποτε! Ο WHO ανέπτυξε εφαρμογή στο WhatsApp που σας ενημερώνει έγκυρα και ανά πάσα στιγμή. Εδω το link να ακολουθήσετε τις οδηγιες:

Ο ιός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ! ισχύει ότι και παραπάνω, άρα μην αναλώνεστε σε θεωρίες συνωμοσίας που σας πανικοβάλλουν αγχώνουν κτλ!
Εδω ολόκληρη η έρευνα σε ένα από τα εγκυρότερα επιστημονικά περιοδικά:
Ο ίδιος ΠΟΥ λοιπόν αναφέρει τώρα (και στην εφαρμογή) ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ιμπουπροφενη (Algofren), σε συνεννόηση με το γιατρό σας. Εδώ το λινκ:
Και άλλο ένα link με όλη τη βάση δεδομένων με κάθε έρευνα που γίνεται τώρα και μπαίνει στη βιβλιοθήκη του ΠΟΥ:
Σε ότι αφορά τη διατροφή και το ανοσοποιητικό, δεν ισχύει κάτι διαφορετικό από ότι ξέρουμε μέχρι στιγμής! Βιταμίνες C , E & D και ψευδάργυρο στη για καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, κυρίως για τους ηλικιωμένους κατά της πανδημίας Covid-19, χωρίς να σημαίνει ότι κάποιος δεν θα νοσήσει. Μπορεί όμως να λάβει τα μέτρα του και πιθανά να έχει καλύτερη έκβαση η νόσος. Αν θέλετε να λάβετε τα παραπάνω σε συμπληρώματα, να γίνει παρακαλώ με επίβλεψη ειδικού.
Δείτε μια έρευνα από τους κορυφαίους καθηγητές Laurence Harbige & Philip Calder, στον ακόλουθο σύνδεσμο:
Τέλος, Vitamin D hammering… Ελπιδοφόρα τακτική για την άμυνα του ανοσοποιητικού αλλά και την καλύτερη δυνατή έκβαση των συμπτωμάτων, αφού η D Δρά ποικιλοτρόπως στο ανοσοποιητικό. Μπορείτε να δείτε παρακάτω, αλλά να το δοκιμάσετε ΜΌΝΟ ΜΕ επίβλεψη ειδικού, όταν εμφανιστούν συμπτώματα.
Το λινκ που επεξηγεί την ερευνητική γραμμή και χρήση με απλά λόγια, εδώ:

Δημήτριος Πέτσιος Msc

Κλινικός Διαιτολόγος-Αθλητικός Διατροφολόγος

MSc Διατροφής και Άσκησης

Master Practitioner in Eating Disorders (NCfED)