Διοργανώθηκαν φέτος για 1η χρονιά, από την Boussias Communications, τα Healthy Diet Awards, επιβραβεύοντας την αριστεία και καινοτομία στα προϊόντα των εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Σε μία λαμπερή εκδήλωση, πάνω από 300 υψηλόβαθμα στελέχη, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Υγείας και Διατροφής, Healthy Food Influencers, Food Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στο Athenaeum InterContinental Athens επικροτώντας την καινοτομία σε τρόφιμα, ποτά και συμπληρώματα, τα οποία μπορούν να ενταχθούν σε ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής.

Η Of Dreams & Knowledge®  συμμετείχε με το νέο προϊόν της βιολειτουργικής της σειράς, το  MILESTONE® ΒΙΟ Συμπύκνωμα Ροδιού με Εκχύλισμα Σπόρων Ροδιού που  κέρδισε το BRONZE Award στο Healthy Diet Awards 2020 στην κατηγορία  Functional Products Healthy Food Product of the Year.

Όπως πιστοποιείται σε συνεργασία με το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών και το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το MILESTONE® Εκχύλισμα Ροδιού αποτελεί μια φυσική πολύ ισχυρή πηγή πολυφαινολών (3000mg/kg), ασβεστίου (8000 mg/kg) και καλίου (7000mg/kg) με αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες. Το MILESTONE®  BIO Υψηλό Φαινολικό Ελαιόλαδο κέρδισε το SILVER Award στο OLYMPIA Awards Health & Nutrition 2019. Το  MILESTONE® BIO Υψηλό Φαινολικό Ελαιόλαδο είναι ένα από τα πιο αντιοξειδωτικά βιολογικά ελαιόλαδα με διεθνείς διακρίσεις. Πιστοποιείται από το Τμήμα Φαρμακογνωσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με τον κανονισμό ΕU REG 432/2012, για την προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες.

 Η Of Dreams & Knowledge® εξειδικεύεται στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης βιολειτουργικών τροφίμων που μπορούν να προσφέρουν φυσικές λύσεις σε προβλήματα υγείας και χρόνιες ασθένειες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 στην Πάτρα και αποτελείται από μια ομάδα επιστημόνων και επιχειρηματιών με εξειδίκευση στην τέχνη της βιοδυναμικής καλλιέργειας, τη μηχανική, την οργανωσιακή διαχείριση και τη βιοχημεία. Η Of Dreams & Knowledge® καινοτόμησε στον κλάδο του βιολειτουργικού τροφίμου με την εισαγωγή του υψηλού φαινολικού λαδιού και εκχυλίσματος ροδιού στα φαρμακεία και τα καταστήματα υγιεινής διατροφής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πρωτότυπη συσκευασία εισάγει μια νέα φιλοσοφία στην αγορά που ενθαρρύνει τον καταναλωτή να χρησιμοποιεί το υψηλής φαινολικής ποσόστωσης ελαιόλαδο και εκχύλισμα ροδιού ως φυσική αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη καθημερινή λύση. Το ωφέλιμο αποτέλεσμα αποκτάται από την ημερήσια πρόσληψη 5ml-10ml στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Τα προϊόντα είναι επιλεκτικά τοποθετημένα σε φαρμακεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής παγκοσμίως.

Για περισσοτερες πληροφορίες: http://www.ofdreamsandknowledge.com

Join us on: https://www.facebook.com/MILESTONE.InHealth.AndNutrition

Tel.: +306970055141

  MILESTONE®: ΑΡΓΟ – ΟΡΓΑΝΙΚΟ – ΟΛΙΣΤΙΚΟ – ΒΙΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΟΦΙΜΟ