Υλικά για 4-5 άτομα
3 ματσάκια ρόκα
15 ντοματίνια
150 γραμ Κατίκι Δομοκού
2 κουτ σούπας ξύδι
Αλάτι
4-5 κουτ σούπας ελαιόλαδο για το γαρνίρισμα

 

Βάζετε ½ λίτρο νερό να βράσει καλά. ρίχνετε μέσα τα ντοματίνια για 1 λεπτό να μαλακώσει η φλούδα τους και να τα ξεφλουδίσετε. Τα ξεφλουδίζετε και τα κόβετε στη μέση. Τα βάζετε στο ψυγείο
Καθαρίζετε τη ρόκα και πετάτε τα χοντρά κλαράκια. Την χοντροκόβετε με το χέρι σας. Την βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ, την αλατίζετε, την περιχύνετε με το λάδι και το ξύδι και ανακατεύετε καλά.
Απλώνετε από πάνω της τα μισά ντοματίνια, τα αλατίζετε πολύ ελαφρά και ανάμεσά τους ρίχνετε το κατίκι Δομοκού με ένα κουταλάκι.
Περιχύνετε με το υπόλοιπο λάδι και σερβίρετε τη σαλάτα στο τραπέζι.
Tip: Προσθέστε μερικά κουκουνάρια για έξτρα γεύση.