Σας ενδιαφέρει η υγιεινή διατροφή και θέλετε να μάθετε από τους ειδικούς τι πρέπει να τρώτε εσείς και τα παιδιά σας αλλά και πώς να μαγειρεύετε σωστά και υγιεινά; Τα organic bistro nice  n  easy διοργανώνουν μια σειρά από δωρεάν σεμινάρια υγιεινής διατροφής στον πολυχώρο Loft nice n easy στην Κηφισιά. Οι γνωστοί και καταξιωμένοι διατροφολόγοι – διαιτολόγοι κ.κ. Χριστίνα Κωστάρα, Δημήτρης Πέτσιος και Βασίλης Μπελέκος και ο executive chef Χρήστος Αθανασιάδης σας περιμένουν να σας δείξουν πώς να βελτιώσετε τη διατροφή και τη μαγειρική σας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, 12.00 – 14.00

 

Έξυπνες λύσεις για γευστικά πρωινά και σνακ υψηλής διατροφικής αξίας για να ενισχύσετε την υγεία και την πνευματική απόδοση του παιδιού σας.

Χριστίνα Κωστάρα, Διατροφολόγος – Διαιτολόγος ΑΤΕΙΘ, MMedSci, Διαιτολόγο Κέντρου Διατροφής Υποστήριξης ΙΑΣΩ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016,  12.00 – 14.00

Η διατροφική αξία των super foods,  ξηροί καρποί (κάσιους, κολοκυθόσποροι), κάπαρη, κράνμπερι, ρόδι, κουρκουμάς, λιναρόσπορος. 

Δημήτρης Πέτσιος, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc Διατροφής και Άσκησης, Γενικός Διευθυντής Επιστημονικής  Ομάδας Κλινικών Διαιτολόγων Διατροφολόγων Δια … της Τροφής

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, 12.00 – 14.00

Παιδιατρική διατροφή: οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα διασφαλίσουν στο παιδί σας καλή υγεία και βέλτιστη νοητική επίδοση.

Χριστίνα Κωστάρα, Διατροφολόγος – Διαιτολόγος ΑΤΕΙΘ, MMedSci, Διαιτολόγο Κέντρου Διατροφής Υποστήριξης ΙΑΣΩ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, 12.00 – 14.00

Μαγειρική για υγεία και ευεξία: συνταγή με χαμηλά λιπαρά, κατά της χοληστερίνης

Βασίλης Μπελέκος, Msc Εφαρμοσμένης Κλινικής Διατροφής και μέλος της Επιστημονικής  Ομάδας Κλινικών Διαιτολόγων Διατροφολόγων Δια … της Τροφής

Δήλωση συμμετοχών: 

foodevents@niceneasy.gr 

http://www.niceneasy.gr/Article/46/food-events

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Υπεύθυνη γραφείου τύπου και δημοσιότητας: Άννα Σβύνου  τηλ. 6974147858

Loft nice n easy

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά

Τηλ.  210 8082014