Μετά τις γιορτές…τι; Λάβε μέρος στον e-Διαγωνισμό δια…της Τροφής για να διεκδικήσεις 1 από τα 5 πακέτα 4 διαιτολογικών επισκέψεων αξίας 280 Ευρώ το καθένα σε 1 από τα 5 διαιτολογικά γραφεία Κλινικών Διαιτολόγων-Διατροφολόγων «δια…της Τροφής» στην Αθήνα!

Πώς; Κάντε “like” στη σελίδα μας: http://www.facebook.com/diatistrofisgr στο facebook. Βρείτε αριστερά στα εργαλεία τα «Διαιτολογικά Εργαλεία». Χρησιμοποιήστε όποιο θέλετε από αυτά κι ανακοινώστε το αποτέλεσμα σας με μια δημοσίευση/post στη σελίδα μας. Για παράδειγμα: «Το μελομακάρονο έχει 217 θερμίδες; WOW!», ή «με 30’ ποδήλατο καίω 160 θερμίδες», κ.ο.κ. Έτσι συμμετέχετε στο διαγωνισμό. Οι νικητές θα κερδίσουν 4 συνεδρίες 45′ (C.B.T.), οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα με την πλήρη διαιτολογική τους παρακολούθηση (Σωματομετρία: 2 Λιπομετρήσεις, προαιρετική Μέτρηση Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού –BMR- και Μenu διατροφής )!

 

Η σύγχρονη Επιστήμη της Διατροφής επιτάσσει νέες τακτικές, διαφορετικές από την κλασσική διαιτολογική αντιμετώπιση. Δείτε Εδώ: https://www.dia-trofis.gr/i-filosofia-mas/

Οδηγίες & Όροι Συμμετοχής:

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό: Κάντε “like” στη σελίδα μας: http://www.facebook.com/diatistrofisgr. στο facebook. Βρείτε αριστερά στα εργαλεία τα «Διαιτολογικά Εργαλεία». Χρησιμοποιήστε όποιο θέλετε από αυτά κι ανακοινώστε το αποτέλεσμα σας με μια δημοσίευση/ στη σελίδα μας. Για παράδειγμα: «Το μελομακάρονο έχει 217 θερμίδες; WOW!», ή «με 30’ ποδήλατο καίω 160 θερμίδες», κ.ο.κ. Έτσι συμμετέχετε στο διαγωνισμό του diatistrofis.gr για τις διαιτολογικές επισκέψεις. Ο Νικητής του διαγωνισμού θα προκύψει από κλήρωση.

 

 

Fanpage Link: http://www.facebook.com/diatistrofisgr

(Μην ξεχνάτε ότι για να γίνει post το αποτέλεσμα ή like στο fanpage είναι απαραίτητη προϋπόθεση το άτομο να είναι είδη μέλος του fanpage.)

Ο διαγωνισμός ξεκινάει Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 και λήγει Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 στις 12 τα μεσάνυχτα.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο facebook.

Ο συμμετέχων έχει το δικαίωμα μιας συμμετοχής. Οι διπλές και τριπλές συμμετοχές θα ακυρώνονται.

Η εξαργύρωση του δώρου και η επιτέλεση των εβδομαδιαίων επισκέψεων αφορούν τα διαιτολογικά γραφεία δια…της Τροφής και θα επιτελείται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Εξαργυρώνεται 1 δώρο ανά γραφείο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο official page του δια…της Τροφής στο facebook http://www.facebook.com/diatistrofisgr όπου θα δημοσιευτούν τα Ονοματεπώνυμα τους και θα ενημερωθούν παράλληλα και μήνυμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook.

Στην περίπτωση που ο νικητής, δεν ανταποκριθεί και δεν επικοινωνήσει με εμάς μέσα σε 5 ημέρες, τότε θα μπούμε στην διαδικασία της επανακλήρωσης νέου νικητή! Η ενεργοποίηση του δώρου (1η συνεδρία) γίνεται μέχρι 10 Ιανουαρίου 2012.